QA Officer

Job description

Heb jij oog voor kwaliteit? Voel jij je thuis binnen een dynamische, logistieke- en productieomgeving waar je omringd bent door vruchtensappen en fruitpurees? Dan ben jij wellicht onze nieuwe QA Officer!
 

Wat ga je doen als QA Officer? 

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al 75 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Onze vestiging H&S Coldstores in Beneden-Leeuwen biedt een “full-service” sapverwerking. Wij ondersteunen de hele supply chain: van het transport van vers fruit naar onze opslag- en productiefaciliteiten, tot aan de verwerking, verpakking en levering aan de eindgebruiker.

In de rol van QA Officer zorg je voor de toetsing en borging van de kwaliteit van producten, diensten, processen en verpakkingen en zie je erop toe dat alles volgens wet- en regelgeving, kwaliteitsrichtlijnen en klanteisen verloopt. Daarnaast ben je (mede) verantwoordelijk voor het opstellen, implementeren en bewaken van het kwaliteitsmanagementsysteem.

In deze rol werk je nauw samen met de QESH Manager, het lab, de monstername en de productie. Je werkzaamheden zijn divers, wat maakt dat je een baan hebt vol afwisseling waarin geen dag hetzelfde is.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Ondersteunen bij het opstellen van het kwaliteitsbeleid en (voedsel)veiligheidsbeleid en zorgdragen voor de borging hiervan in procedures en werkinstructies;
 • Signaleren van kwaliteitsafwijkingen en ondersteuning bieden aan de operatie bij het oplossen van kwaliteitsproblemen;
 • Het maken van verbetervoorstellen om herhaling van fouten te voorkomen;
 • Aanspreekpunt zijn voor interne en externe partijen zoals klanten, leveranciers, laboratoria en certificerende instanties met betrekking tot kwaliteit gerelateerde vraagstukken;
 • Trainingen en instructies organiseren op het gebied van voedselveiligheid, kwaliteit en veiligheid;
 • Interne audits uitvoeren en externe audits begeleiden en opvolgen;
 • Data aanleveren over klachten en opvolging bewaken.


Job requirements

Onze nieuwe collega:

heeft een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur richting levensmiddelentechnologie. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen een soortgelijke rol en hebt ruime kennis op gebied van HACCP,  Arbo, Veiligheid, Kwaliteit en Milieu. Naast de Nederlandse taal heb je ook goede kennis van de Engelse taal.


Daarnaast:

 • Durf jij daadkrachtig jouw visie op de kwaliteit over te brengen zowel intern als extern;
 • Ben jij communicatief vaardig om op verschillende niveaus te communiceren en een vertrouwensband op te bouwen;
 • Durf je te handelen wanneer er iets mis gaat of dreigt te gaan. Je neem je snel de juiste beslissingen en deze draag je zelfverzekerd uit naar o.a. autoriteiten.
   

Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling.


Als QA Officer bij H&S Coldstores heb je een afwisselende baan en is echt geen dag hetzelfde. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding waar nodig. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige (productie)omgeving. Samen werken we aan het behalen van onze ambitieuze doelstellingen. Daarnaast bieden we je een prima marktconform salaris. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar.

 

Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Eline Linskens op 088-4267875. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie!