Skip to content

Stage lopen en afstuderen bij H&S (mbo hbo wo)

BarneveldStage & Afstuderen

Functieomschrijving

Welke stage je ook gaat lopen bij ons, we weten zeker dat je heel veel gaat zien, doen en leren, en dat het een ideale start is voor een eerste baan of voor een vervolgstudie. Dus ben je op zoek naar een

Stage of Afstudeeronderzoek

neem dan alsjeblieft contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Als je studeert aan

mbo | hbo | universiteit

ben je van harte welkom om bij ons ervaring op te doen.


We hebben geen kant en klaar plan voor jou

Als jij bij ons stage wilt gaan lopen, bepalen we samen je leerdoelen of onderzoeksvraag, en kijken we op welke afdeling(en) je dat het beste kunt doen. Het is voor ons het meest belangrijk dat wij een goede klik hebben en dat jij gemotiveerd bent om in een internationaal opererend transportbedrijf ervaring op te gaan doen. Afhankelijk van je opleiding en van wat je gaat doen bij ons moet je een beetje Engels tot en met heel goed Engels kunnen spreken.


Als H&S verzorgen wij de planning voor en het transport van vloeibare levensmiddelen in bulk. Hectiek, chaos en drukte horen daar een beetje bij. Net als tafeltennissen, tafelvoetballen en een rondje lopen op het industrieterrein. Het is fijn als je goed om kunt gaan met een beetje chaos, onverwachte gebeurtenissen en creatieve oplossingen verzinnen. Afhankelijk van wat je wilt gaan doen of onderzoeken is kennis van de Transport & Logistiek niet noodzakelijk, maar het kan handig zijn. Tegelijkertijd zijn hier heel veel mensen in de ban geraakt van deze bijzondere wereld, terwijl ze zich er vooraf niets bij konden voorstellen. 

Vereisten

Wat krijg je?

We bieden je een gezellige tijd in een hecht team binnen een warme organisatie, en daarnaast wordt er heel veel kennis en ervaring met je gedeeld. Je krijgt bij ons een heel brede inkijk in hoe een organisatie werkt en wat er allemaal bij komt kijken. Uiteraard krijg je goede begeleiding van ervaren collega's: je moet wel zelfstandig werken, maar je staat er niet alleen voor! Zowel je stagebegeleider als je collega's zijn betrokken bij jouw ontwikkeling en helpen je graag bij vragen. Uiteraard krijg je ook een stagevergoeding en ben je gratis lid van de personeelsvereniging!

Wat kun je doen?

mbo

Je kunt de erkende stageplaatsen terugvinden op Stagemarkt. Maar mocht jouw studie er niet tussen staan, app, bel of mail dan gewoon, dan kijken we of we het passend kunnen maken!

hbo en wo stages

Alle stages die je voor een opleiding in de Transport & Logistiek kunt verzinnen, zou je hier moeten kunnen doen. Maar ook op het gebied van HR, communicatie, bedrijfseconomie, bedrijfsadministratie, commerciële economie, informatica en IT kunnen wij je zeker van dienst zijn!

hbo en wo afstudeeronderzoeken

Wij willen zelf ook actief onderzoeksvragen voor afstudeerders gaan delen, maar voel je vrij om met je eigen voorstel te komen! Dat kan dus ook op alle gebieden die we bij de hbo en wo stages hebben benoemd.

Heb je zin om bij ons te starten?

Met je vragen kun je via de app, telefoon of mail terecht bij Liedeke (stagecoördinator) op 06 1148 3397 en loosterik@hs-group.eu

Je kunt ook heel eenvoudig via het kennismakingsformulier je gegevens achterlaten - Liedeke zal daarna contact met jou opnemen!

We horen graag van je en we denken graag met je mee!

Meer over de H&S Group

De H&S Group is in Europa een toonaangevende logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelen industrie. Wij bedienen onze klanten met een eigen vloot vanuit Nederland, Engeland, Polen, Hongarije en Bulgarije. Daarnaast bieden wij ook 3PL/4PL en Control Tower oplossingen om onze klanten volledig te ontzorgen, en duiken we dieper de keten in met onze Cleaning en Filling.
We hebben 500 collega’s in heel Europa, maar we blijven een hecht familiebedrijf: de werksfeer is informeel en de communicatielijnen zijn kort. We organiseren regelmatig momenten buiten het werk om, om even samen te ontspannen en elkaar beter te leren kennen.

We investeren in langdurige relaties, zowel met onze klanten als met onze medewerkers. Bij H&S werken starters en ervaren medewerkers: die mix en wederzijdse bereidheid van elkaar te leren, maken het een leerzame en plezierige werkomgeving voor iedereen.
Werken bij H&S betekent jezelf verder ontwikkelen in een vriendelijke, dynamische en internationale omgeving. Onze visie op studenten en jong talent is hetzelfde als onze visie op wensen van onze klanten: we denken in mogelijkheden en gaan graag met je op zoek naar een voor jou passende oplossing (in dit geval dus stage/afstudeerplek). 


Met deze vacature willen wij zelf stagiairs werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Barneveld
Stage & Afstuderen

of

Apply with Indeed onbeschikbaar