Strategisch Transport Planner

Job description

Zoek jij een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid? Houd jij in elke situatie je hoofd koel en ben jij goed in het in de lucht houden van heel veel verschillende balletjes? Dan is de functie van Strategisch Transport Planner echt iets voor jou!


Wat ga je doen als Transport Planner? 

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Het onderdeel H&S Foodtrans vervoert vloeibare levensmiddelen ‘multimodaal’. Dat wil zeggen dat het product wordt vervoerd in tankcontainers, waarbij van meerdere transportmodali

teiten gebruik gemaakt wordt: weg, water en rails.   

 

Je komt terecht in een complexe logistieke omgeving en houdt je onder andere bezig met:

  • het intermodaal plannen en aansturen van transporten van vloeibare levensmiddelen;
  • zorgdragen voor een efficiënte bezetting van het wagenpark en laad- en losperformance;
  • het onderhouden van contacten met subcontractors en accountmanagers.


Transport Planner

Job requirements

Onze collega:

heeft hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur al ervaring in de logistiek. Je kennis van zowel de Nederlandse als de Engels taal is uitstekend.

 

Daarnaast:

  • kun je meerdere (complexe) situaties tegelijk overzien en beoordelen;
  • houd je altijd het hoofd koel, ook bij topdrukte is of wanneer er iets mis dreigt te gaan;
  • neem je snel de juiste beslissingen en draag je deze zelfverzekerd uit;
  • ben je een echte teamplayer: continu contact hebben met je collega’s is cruciaal in deze rol.


Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke professionals. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling.
 

Als Transportplanner bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrièrepad bij ons uit te stippelen. Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris, maar betaalt H&S bijvoorbeeld ook jouw pensioenpremie. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging en worden er regelmatig leuke activiteiten en borrels georganiseerd.


Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Petra Wouters via 088-4267873. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je CV en motivatie!