Systeembeheerder

Job description

Als Systeembeheer ben je verantwoordelijk voor de interne automatisering van H&S. Draai jij je hand niet om voor het installeren van een server? Krijg jij energie van het helpen van gebruikers met systeemproblemen?  Will je daarnaast ook een belangrijke bijdrage leveren aan verschillende IT projecten? Lees dan snel verder!

 

Wat ga je doen als Systeembeheerder? 

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Wij willen voorloper zijn én blijven in de logistieke- en transportsector.  Een modern IT landschap heeft hier een belangrijk aandeel in. Wij maken onder andere het verschil met vooruitstrevende standaarden en in eigen beheer ontwikkelde bedrijfsapplicaties.


Systeembeheerder

Als Systeembeheerder ben je samen met je collega Mike verantwoordelijk voor de interne automatisering van de H&S Group en heb je een brede rol. Samen met een externe leverancier zijn jullie verantwoordelijk voor de, recent compleet vervangen, virtuele infrastructuur, bestaande uit onder andere een Nutanix Hyperconverged infrastructure, Windows 2008 R2/2012 R2/ 2016, Exchange 2010/2013, SQL Server 2008/2012/2014, 2017, Fortigate firewalls en VMware ESX op andere locaties.


Naast beheerwerkzaamheden verzorg je updates, installeer je bedrijfsapplicaties en zorg je voor het aanleggen en up to date houden van de documentatie. Ook ben je deels  verantwoordelijk voor het werkplekbeheer van je collega‘s, bestaande uit Thin Clients, laptops, desktops, printers en telefonie (zowel vast als mobiel). Daarbij heb je direct contact met de gebruikers, oftewel je H&S collega’s.


Naast je standaard werkzaamheden, werk je mee  aan diverse IT projecten, zoals migratietrajecten en security vraagstukken. Binnen ons kleine team staat samenwerking hoog in het vaandel.  Een klein team zorgt er tevens voor dat er veel ruimte is voor eigen initiatieven en je eigen creativiteit. We voeren onze werkzaamheden uit voor meerdere locaties van H&S. Dus naast standplaats Barneveld, ben jij af en toe ook op andere locaties te vinden.

 

Requirements

Onze collega:

heeft een goed inlevingsvermogen en werkt resultaatgericht.  Je bent communicatief vaardig, proactief  en creatief. Omdat je graag nieuwe dingen leert, verdiep je je enthousiast in nieuwe materie.

 

Daarnaast:

  • heb je minimaal een ICT opleiding op mbo+ niveau afgerond;
  • heb je bij voorkeur al enige jaren ervaring binnen een soortgelijke rol. Wij nodigen hbo-starters echter ook zeker uit om te solliciteren;
  • heb je voldoende kennis van ITIL en recente MCSA certificaten behaald;
  • ben je in het bezit van een rijbewijs B.

 

Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Als Systeembeheerder  bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding waar nodig.  Wij bieden je  een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Samen werken we aan het behalen van onze ambitieuze doelstellingen. Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris, maar betaalt H&S bijvoorbeeld ook jouw pensioenpremie. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging en worden er regelmatig leuke (sportieve) activiteiten en borrels georganiseerd.

 

Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Neem voor vragen gerust contact op met Eline Linskens via 088-4267875. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je CV en motivatie!