Tankwagen Chauffeur (Ploegen)

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een flexibele baan als Tankwagen Chauffeur? Ben je woonachtig in Veghel of omgeving en heb je een voorkeur voor rijden dichtbij huis (Benelux en Duitsland)? Dan hebben wij mogelijkheden!

 

Wat ga je doen als Tankwagen Chauffeur? 

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij 

Chauffeur

logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten.

Als Tankwagen Chauffeur Benelux wissel je wekelijks tussen dag- en nachtdiensten. In principe ga je na je dienst dus gewoon lekker naar huis, maar je werkt soms ook in de weekenden. Je vervoert zuivelproducten en consumptiemelk.

Naast het bedienen van laad- en losfaciliteiten voor het intermodale-transport, behoort ook het reinigen van de tankwagen tot jouw verantwoordelijkheden.

Onze nieuwe collega:

Onze nieuwe collega:

  • spreekt goed Nederlands;
  • heeft een groot rijbewijs (CE/ Code 95);
  • heeft bij voorkeur ervaring in het werken met tankopleggers/containers en levensmiddelentransport (hygiëne);
  • draait mee in de ploegendienst (dag- en nachtdiensten);
  • is fulltime beschikbaar, maar minder uren zijn in overleg bespreekbaar.

 

Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke professionals. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Als Tankwagen Chauffeur bieden we je een afwisselende baan. Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris, maar ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging en worden er regelmatig leuke (sportieve) activiteiten en borrels georganiseerd.

 

Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Jessica Keijl via 088-4267873. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je CV en motivatie! 


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.