Tankwagen Chauffeur (ploegendienst)

Job description

Wat ga je doen als Tankwagen Chauffeur?

Als Tankwagen Chauffeur in ploegendienst bij onze 'intra' afdeling, is je werkgebied Nederland, België en Duitsland. Na elke dienst kun je weer gewoon naar huis om daar te slapen. Dit werk gaat dag en nacht, en in de weekenden door: je werkt dan ook afwisselend dagdiensten en nachtdiensten. Als fulltime chauffeur werk je 4 tot 5 diensten per week, maar parttime of bijvoorbeeld alleen in de weekenden werken is ook mogelijk.


Je standplaats wordt Veghel: hier vindt de wisseling van truck plaats. Het is dus handig als je in de buurt woont of bereid bent telkens naar Veghel te rijden voor de aanvang van je dienst.  Je laad-, los- en overpompplaatsen liggen vast, waardoor je je werkgebied en de bijzonderheden van elke locatie snel leert kennen. Ook kun je hierdoor je dienstverlening aan de klant steeds verder perfectioneren. 

Job requirements

Wat is jouw ervaring?

Omdat we per direct een Tankwagen Chauffeur zoeken ter versterking van het team, heeft onze ideale kandidaat al ervaring met het tanktransport van melk en aanverwante producten. Uiteraard heb je een groot rijbewijs (CE) en ben je in het bezit van Code 95. De ideale kandidaat kan op zeer korte termijn bij ons starten. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is noodzakelijk omdat je vooral in Nederland zult rijden.


Wat kun je van H&S verwachten?

Uiteraard betalen we je conform cao en zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals je mag verwachten. Wat H&S bijzonder maakt is dat we een ondernemend familiebedrijf zijn. Ruim 75 jaar geleden zijn we gestart met het vervoeren van melk – en dat doen we dus nog steeds – daarnaast hebben we ons ontwikkeld tot een toonaangevende logistieke dienstverlener in Europa.


Wil je meer weten of gelijk solliciteren?

Als je nog vragen hebt, bel dan even met Tom de Zeeuw (06 2135 7676) of Liedeke Oosterik (06 1148 3397). Uiteraard kun je ook meteen solliciteren door op ‘Solliciteer nu’ te klikken. Je mag je cv uploaden, maar in plaats daarvan kun je ook je ervaring kort beschrijven in het vakje voor ‘motivatie’. Vermeld alsjeblieft ook even op welke termijn je zou kunnen starten en of je al een vakantie gepland hebt in deze zomerperiode.