Tankwagen Chauffeur (Weekend)

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar internationaal chauffeurswerk in de weekenden? Lees dan snel verder!

 

Wat ga je doen als Tankwagen Chauffeur? 

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. 

Chauffeur


Als Tankwagen Chauffeur (weekend)  vertrek je vanuit Barneveld en ben je iedere week (om de week is ook bespreekbaar) inzetbaar voor internationaal chauffeurswerk. Je vertrekt op donderdagavond of vrijdagochtend en bent op maandagmiddag weer thuis.

 

Je vervoert zuivelproducten en consumptiemelk. Naast het bedienen van laad- en losfaciliteiten voor het intermodale-transport, behoort ook het reinigen van de tankwagen tot jouw verantwoordelijkheden.


Onze nieuwe collega:

Onze nieuwe collega:

  • Spreekt goed Nederlands;
  • heeft een groot rijbewijs (CE/ Code 95);
  • heeft bij voorkeur ervaring in het werken met tankopleggers/containers en levensmiddelentransport (hygiëne);
  • is inzetbaar voor 3 - 4 achtereenvolgende dagen (weekend).

 

Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke professionals. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Als Tankwagen Chauffeur bieden we je een afwisselende baan. Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris, maar ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging en worden er regelmatig leuke (sportieve) activiteiten en borrels georganiseerd.

 

Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Jessica Keijl via 088-4267873. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je CV en motivatie! 


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.