Tankwagen Cleaner

Job description

Wat ga je doen als Tankwagen Cleaner?

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij

logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Dit varieert van het vervoeren van goederen tot aan het verwerken en opslaan ervan. H&S Cleaning is een modern openbaar reinigingsstation voor de levensmiddelenindustrie. Vanuit Barneveld en Vlissingen  reinigen we vloeistoftankers, droge bulktankers en IBC's.


Als Cleaner op onze locatie in Barneveld lever je een belangrijke bijdrage aan dit proces. Jij bent samen met je team in 2-ploegendienst verantwoordelijk voor het in- én  uitwendig reinigen van al het aangeboden equipment. Dit doe je uiteraard binnen de geldende kwaliteits- en veiligheidseisen. Verder controleer je de reiniging en neem je eventueel monsters. Ook verstrek je certificaten en zegels en voer je diverse administratieve taken uit. Je kunt ingezet worden bij zowel de tankwagenreiniging, als de IBC reiniging. 


Job requirements

Onze nieuwe collega:

Is gemotiveerd en heeft positieve zin om de handen uit te mouwen te steken. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent kwaliteitsbewust. Daarnaast werk je veilig en volgens de regels, ben je bereid om in de 2-ploegendienst te werken en kun je je verstaanbaar maken in de Nederlandse of Engelse taal. 


Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. 

 

Als Logistiek Cleaner bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrière pad bij ons uit te stippelen. 

Wij bieden je een salaris tussen de € 2000,- en € 2500,- per maand. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar! 


Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Petra Looijen via 088-4267799. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je CV en motivatie! 


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.