Tankwagenreiniger

Job description

Zoek jij een afwisselende functie waarin je een belangrijke bijdrage levert aan ons reinigingsproces van tankwagens? Lees dan snel verder! 


Wat ga je doen als Tankwagenreiniger? 

H&S Cleaning is een modern openbaar reinigingsstation voor de levensmiddelenindustrie. Vanuit Barneveld en Vlissingen reinigen we vloeistoftankers, droge bulktankers en IBC BINS.


Tankwagenreiniger

Als Tankwagenreiniger op onze locatie in Barneveld lever je een belangrijke bijdrage aan dit proces. Jij bent samen met je team verantwoordelijk voor het in- én  uitwendig reinigen van al het aangeboden equipment. Dit doe uiteraard binnen de geldende kwaliteits- en veiligheidseisen. Daarnaast behoren het implementeren en/of verbeteren van reinigings- en afvulprocessenen ook tot je taken.

Requirements

Onze collega:

Spreekt goed Nederlands en heeft bij voorkeur ook enige kennis van de Engelse en Duitse taal. Het is voor ons een pré  als je een chauffeursdiploma en/of een heftruckcertificaat hebt.

 

Daarnaast:   
• kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken;
• ben je kwaliteitsbewust;
• steek je graag de handen uit de mouwen en heb je een positieve werkhouding;
• ben je flexibel inzetbaar in een 2-ploegendienst (maandag t/m vrijdag tussen 06:00u en 19:00u en 1 keer per maand op zaterdagochtend van 06:00u – 10:00u).

 

Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Dit varieert van het vervoeren van goederen tot aan het verwerken en opslaan ervanWij zijn een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke professionals. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling.


Werken als Tankwagenreiniger is een verantwoordelijke,  zelfstandige maar ook fysieke baan. Je werkt in een divers team, met zowel ervaren als minder ervaren collega's, op onze locatie in Barneveld. Daarnaast bieden we je een prima marktconform salaris. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging en worden er regelmatig leuke activiteiten en borrels georganiseerd.

 

Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Eline Linskens via 088-4267875. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je CV en motivatie! 


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.