Technical Support Medewerker

Job description

Word jij blij wanneer jouw baan bestaat uit veel wisselende internationale contacten, technische vraagstukken en puzzels? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Technical Support collega!

Wat ga je doen als Technical Support Medewerker? 

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. De H&S Group bestaat uit meerdere Business Units en richt zich op 3 takken: logistieke dienstverlening, reinigingsactiviteiten en het afvullen van vloeibare levensmiddelen. Wij willen voorloper zijn én blijven in de logistieke- en transportsector en het TD team speelt hier een belangrijke ondersteunende rol in.

De afdeling Technical Support registreert en controleert de reparaties en het onderhoud van onze trucks, chassis, tankopleggers en tankcontainers. Tevens helpen zij de chauffeurs om zo snel mogelijk weer op weg te gaan. In dynamische deze rol, heb je dus dagelijks contact met zowel chauffeurs, werkplaatsen als technische leveranciers in binnen- en buitenland. Daarnaast is je rol extra afwisselend door de afhandeling van claims en een stukje kostenbeheer wat je ook op je neemt.

Job requirements

Onze nieuwe collega:

Heeft een afgeronde mbo-opleiding en affiniteit met techniek. Dit hoeft niet direct vanuit een opleiding, maar kan bijvoorbeeld ook zijn door een hobby of andere aantoonbare interesse. Het is voor ons een pré wanneer je ervaring hebt binnen een soortgelijke functie, maar dit is niet noodzakelijk. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en beheers je de Nederlandse en Engelse taal op een goed niveau, in woord en geschrift. De functie is flexibel in te vullen tussen de 24 en 40 uur per week. 


Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. 
 

Als Medewerker Technical Support bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrièrepad bij ons uit te stippelen. 


Daarnaast bieden we je niet alleen een prima marktconform salaris, maar betaalt H&S bijvoorbeeld ook jouw pensioenpremie. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. Daarom hebben we een actieve personeelsvereniging en worden er regelmatig leuke activiteiten en borrels georganiseerd.


Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Petra Wouters op 088-4267873. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie! 


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.