Technisch Monteur

Job description

Voel jij je thuis binnen een dynamische logistieke- en productieomgeving? Heb jij een elektrotechnische of mechanische achtergrond, een brede technische interesse en ben jij zo iemand die voor alle technische vraagstukken wel een oplossing heeft? Dan komen we graag met je in contact. 

Wat ga je doen als Technisch Monteur?

Medewerker TD

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al 75 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Onze vestiging H&S Coldstores in Beneden-Leeuwen biedt een “full-service” sap- & vloeistofverwerking. Wij ondersteunen de hele supply chain: van het transport van vers fruit naar onze opslag- en productiefaciliteiten, tot aan de verwerking, verpakking en levering aan de eindgebruiker.

Samen met het TD team, dat bestaat uit de meewerkend voorman, 2 collega TD medewerkers en jouzelf,  zorg je ervoor dat onze machines en ander materiaal op orde zijn. Je onderhoudt zowel  het warehouse als de productieafdeling, zodat al onze bedrijfsprocessen ongestoord doorgang kunnen vinden. 

Als TD Medewerker heb je een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden, zoals:

  • eerste contactpersoon zijn voor storingen aan onder andere onze koel- en vriescellen, de stoominstallatie, productie machines en de waterzuivering;
  • het oplossen van eerstelijns storingen en het onderhouden van contacten met diverse leveranciers bij complexere zaken;
  • verzorgen van klein onderhoud aan bijvoorbeeld rijdend materieel, weegschalen en gereedschappen;
  • meedraaien in de 24/7 storingsdienst.

Job requirements

Onze nieuwe collega:

heeft een afgeronde mbo-opleiding richting werktuigbouwkunde, elektrotechnisch of vergelijkbaar. Je hebt bij voorkeur al een aantal jaar ervaring als Technisch - / Elektrotechnisch Monteur en bent in het bezit van een rijbewijs B, omdat onze koel- en vriescellen op meerdere locaties staan.


Daarnaast:

  • heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • steek je graag de handen uit de mouwen, maar vind je het ook leuk om na te denken over verbeteringen.

Wat kun je van H&S Group verwachten?


H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling.

Als Technisch Monteur bij H&S Coldstores krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding waar nodig. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Samen werken we aan het behalen van onze ambitieuze doelstellingen. Daarnaast bieden we je een prima marktconform salaris. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar.


Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Eline Linskens op 088-4267875. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie!