Transport Planner

Job description

Zoek jij een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid? Houd jij makkelijk je hoofd koel en ben jij goed in het in de lucht houden van heel veel verschillende balletjes? Dan is de functie van Transport Planner echt iets voor jou!


Je zou het in eerste instantie misschien niet direct verwachten, maar Transport Planning ook heeft veel raakvlakken met bijvoorbeeld de Toeristische & Event Branche of Zorg, - personeelsplanning. Ben jij momenteel werkzaam in die hoek en toe aan een nieuwe stap? Lees dan zeker ook even verder!

Wat ga je doen als Transport Planner? 

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Vanuit verschillende business units zijn wij actief in de hele supply chain. 
Het onderdeel H&S Foodtrans vervoert vloeibare levensmiddelen ‘multimodaal’. Dat wil zeggen dat het product wordt vervoerd in tankcontainers, waarbij van meerdere transportmodaliteiten gebruik gemaakt wordt: weg, water en rails.

Als Transportplanner bij H&S kom je terecht in een complexe logistieke omgeving, waar alle ruimte is voor eigen inbreng en initiatieven. Daarnaast heb je ook nog eens een super gave job en kom je in aanraking met de bijzondere wereld van vloeibare levensmiddelen. Jij wordt primair verantwoordelijk voor het intermodaal plannen en aansturen van transporten. Je zorgt dagelijks voor een efficiënte bezetting van van het wagenpark en laad- en losperformance. Om dit voor elkaar te krijgen schakel je de hele dag door met verschillende partijen in de gehele keten: collega’s, charters, treinmaatschappijen, customer service afdelingen, en logistieke afdelingen van de klant zelf.

Job requirements

Onze nieuwe collega:

is fulltime beschikbaar, heeft minimaal HBO werk- en denkniveau en spreekt naast uitstekend Nederlands ook goed Engels. Je bent bij voorkeur toe aan “the next challenge” en een 2e stap in je carrière, maar wij nodigen ambitieuze starters ook zeker uit om te reageren. Belangrijk is wel dat je aantoonbare interesse in de logistieke- en transportsector hebt. Dit kan vanuit je opleiding of werkervaring zijn, maar mag ook vanuit een andere (vrije tijd) hoek zijn.


Daarnaast:

  • kun je meerdere (complexe) situaties tegelijk overzien en beoordelen;
  • houd je altijd het hoofd koel, ook bij topdrukte of wanneer er iets mis dreigt te gaan;
  • neem je snel de juiste beslissingen en draag je deze zelfverzekerd uit;
  • ben je een echte teamplayer: continu contact hebben met je collega’s is cruciaal in deze rol.


Wat kun je van H&S verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. 

 

Als Transport Planner bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Wij bieden je een afwisselende baan, binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrière pad bij ons uit te stippelen. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar.

Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Petra Looijen op 088-4267777. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie! 


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.