Overslaan naar content

Transportplanner

 • Barneveld
Transport & Logistiek - kantoorfuncties

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren transportplanner en klaar voor een nieuwe uitdaging? Kun jij uitstekend overzicht bewaren en kalm blijven, zelfs in hectische situaties? Dan zoeken wij jou!


Als Planner bij H&S kom je terecht in een complexe logistieke omgeving, waar alle ruimte is voor eigen inbreng en initiatieven. Jij wordt primair verantwoordelijk voor het intermodaal plannen en aansturen van transporten. Je zorgt dagelijks voor een efficiënte bezetting van het wagenpark en laad- en losperformance. Om dit voor elkaar te krijgen schakel je met verschillende partijen in de gehele keten: collega’s, charters, treinmaatschappijen, customer service afdelingen, en logistieke afdelingen van de klant zelf.

Vereisten

Onze nieuwe collega:

is fulltime beschikbaar, heeft HBO werk- en denkniveau en spreekt naast Nederlands ook goed Engels. Je bent bij voorkeur toe aan “the next challenge” en een 2e of 3e stap in je carrière, maar wij nodigen ambitieuze starters ook zeker uit om te reageren. Belangrijk is wel dat je aantoonbare interesse in de logistieke- en transportsector hebt. Dit kan vanuit je opleiding of werkervaring zijn, maar mag ook vanuit een andere (vrije tijd) hoek zijn.


Daarnaast:

 • kun je meerdere (complexe) situaties tegelijk overzien en beoordelen;
 • houd je altijd het hoofd koel, ook bij topdrukte of wanneer er iets mis dreigt te gaan;
 • neem je snel de juiste beslissingen en draag je deze zelfverzekerd uit;
 • ben je een echte teamplayer: continu contact hebben met je collega’s is cruciaal in deze rol.


Wat kun je van H&S verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. 

 

Als Planner bij H&S Group krijg je van ons alle ruimte en vrijheid om je rol goed neer te zetten. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar uiteraard ook de juiste begeleiding. Er is meer dan genoeg ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en een mooi carrièrepad bij ons uit te stippelen. Wij houden van hard werken, maar ook van gezelligheid met elkaar. Verder krijg je:

 • Een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen de € 2850,- en € 4300 bruto per maand;
 • 24 vakantiedagen, en daarbovenop nog 3,5 dag ATV;
 • Een goede pensioenregeling, die volledig voor rekening is voor H&S Group.
 • Aandacht en budget voor persoonlijke ontwikkeling
 • Goede werk-privé balans
 • Actieve personeelsvereniging


Meer weten?

Neem voor vragen gerust contact op met Loïs van den Brink op 06-21494970. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie! 

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie. 

 • Barneveld
Transport & Logistiek - kantoorfuncties

of