Vakantiekracht

Job description

Zit jij in je examenjaar of ben je al student en wil je lekker bijverdienen tijdens je lange vakantie? Of ben je om wat voor reden dan ook op zoek naar een tijdelijke baan tot en met eind augustus? Voor onze locatie in Beneden-Leeuwen zoeken wij tijdelijke versterking voor ons Warehouse en Productie team!


Wat ga je doen als Vakantiekracht?

Onze vestiging H&S Coldstores in Beneden-Leeuwen biedt een “full-service” op het gebied van fruitsap- & concentraten. Wij ondersteunen de hele supply chain: van het transport naar onze opslag- en productiefaciliteiten, tot aan de verwerking, verpakking en levering aan de eindgebruiker.

Voor diverse teams zoeken wij tijdelijke krachten die tijdens de zomerperiode beschikbaar zijn voor minimaal 3 dagen per week. Eventuele vakantieplannen in deze periode zijn bespreekbaar.

Je wordt allround ingezet op allerlei binnen ons warehouse of bij de productie,

Job requirements

Onze nieuwe collega:

  • beheerst de Nederlandse taal;
  • zit minimaal in het examenjaar havo/vwo of heeft mbo 4 werk- en denkniveau;
  • is al in juni of uiterlijk begin juli tot en met eind augustus beschikbaar voor 24 - 40 uur per week;
  • vindt het niet erg om fysieke werkzaamheden te verrichten. 

Wat kun je van H&S Group verwachten?

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 70 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten. Dit varieert van het vervoeren van goederen tot aan het verwerken en opslaan ervanWij zijn een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke professionals. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling.
 

Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Eline Linskens via 088-4267875. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie! 


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.