Overslaan naar content

Ondernemend familiebedrijf

Wij vinden H&S een fijn bedrijf: groot genoeg om verschillende functies en doorgroeimogelijkheden te hebben, maar klein genoeg om persoonlijk te blijven! We beschrijven onszelf als een ondernemend familiebedrijf. Ondernemend, want er is ruimte voor ideeën en initiatieven van medewerkers, we dagen je uit om mee te denken. Een familiebedrijf omdat alle generaties vertegenwoordigd zijn en we ons betrokken voelen bij elkaar. We organiseren regelmatig bijeenkomsten: een lunch, een borrel of een (sportief) uitje, omdat we vinden dat samen ontspannen een belangrijk onderdeel is van samen werken.

Onze cultuur

We hoeven niet hip te doen, dat zit niet in onze cultuur. Maar we gaan wel met de tijd mee! Onze software is bijvoorbeeld tailor-made en continu in ontwikkeling. Thuiswerken kan ook prima voor de "computerfuncties", maar we zijn minstens evenveel dagen op kantoor te vinden.

We zijn veel bezig met duurzaamheid, op allerlei vlakken. Een goede werk-privé balans is een belangrijk onderdeel van duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Ook gaan we graag langdurige relaties aan met onze medewerkers en onze klanten.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat collega's zich blijven ontwikkelen en binnen het bedrijf kunnen doorgroeien - ook in de breedte! We hebben een eigen Academy waar we nieuwe collega's trainen en zorgen dat de kennis van alle collega's up to date blijft.

Wij leiden ook mensen op. We hebben stageplekken voor studenten aan het mbo, hbo en de universiteit. Daarnaast bieden we via STL een zij-instroomtraject voor aankomend vrachtwagenchauffeurs.

Verzamelplaats Barneveld

Barneveld klinkt niet direct als een hotspot, maar het ligt zo centraal dat we collega’s uit alle windrichtingen hebben. We komen vooral uit de dorpen en steden tussen Amersfoort, Harderwijk, Apeldoorn, Arnhem, Wageningen en Utrecht.

Station Barneveld Noord zit op loopafstand, voor wie graag met het OV reist. Als je liever met de auto komt, ben je via de A30 en A1 zo bij ons kantoor, we zitten direct naast afslag 16 van de A1.

Ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden bij H&S?

Neem contact met ons op via careers@hs-group.eu of bel naar 088 426 7777

Wie weet word jij onze nieuwe collega!