Skip to content

Ik ben geïnteresseerd in werken bij H&S! En nu?

Je kunt meteen je interesse aan ons doorgeven, maar we kunnen ook eerst appen, bellen of mailen. Liedeke, onze recruiter, geeft graag antwoord op je vragen.

loosterik@hs-group.eu | 06 1148 3397

Het kennismakingsproces

Wij vinden je motivatie het interessantst. Vertel ons waarom jij bij H&S wilt werken en waarom deze rol je aanspreekt. Je werkervaring (en dus je cv) is minder belangrijk, en kun je ook op een later moment toesturen.

Nadat je je gevens hebt doorgestuurd, nemen we binnen een paar dagen telefonisch contact op. In dat gesprekje willen we kort kennis maken en wat meer te weten komen over je motivatie en ervaring.

Als we kansen zien, plannen we een eerste kennismaking via teams of op locatie. Dat is meestal met je toekomstig leidinggevende en de recruiter. Bij een tweede gesprek gaan we de diepte in en maak je kennis met een directe collega. Afhankelijk van de functie, kijk je ook mee met de werkzaamheden, om een goede indruk te krijgen wat het werk inhoudt.

Na de kennismaking

Het doel van de gesprekken is dat jij weet wat je kunt verwachten van H&S en van de functie. En wij willen jou goed leren kennen: wat is jouw achtergrond en welke ervaring breng jij mee? In welke omgeving kom jij tot je recht en op welk vlak wil jij je ontwikkelen? Zijn we allebei positief over elkaar? Dan gaan wij jou een aanbod doen.

Als jij besluit bij de H&S Group te gaan werken, ga jij een leerzame en gezellige toekomst tegemoet bij een ondernemend bedrijf met enthousiaste collega's en interne doorstroom- en doorgroeimogelijkheden.

Ik ben Liedeke. Ik ben recruiter bij de H&S Group. Dat betekent dat ik voor veel toekomstige collega’s de eerste formele kennismaking met H&S ben. Maar we zijn helemaal niet formeel, we zijn juist erg persoonlijk en laagdrempelig.

Ik heb geen standaard praatje voor je klaar. Wel wil ik altijd van je weten wat jou aanspreekt in H&S en waar jij blij van wordt in een baan.

Waarom ik zo graag bij H&S werk? De bevlogenheid van mijn collega's en het enthousiasme voor hun werk! Dat motiveert mij om nog meer goede en leuke collega's & stagiairs erbij te werven.

Liedeke Oosterik

Recruitment Partner en Stage Coördinator

Ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden bij H&S?

App, bel of mail met Liedeke om meer te weten te komen.

Wie weet word jij onze nieuwe collega!