Overslaan naar content

Ik ben geïnteresseerd in werken bij H&S! En nu?

Je kunt meteen je interesse aan ons doorgeven, maar we kunnen ook eerst bellen of mailen. Onze collega's geven graag antwoord op je vragen.

careers@hs-group.eu | 088 426 7777

Het kennismakingsproces

Wij vinden je motivatie het interessantst. Vertel ons waarom jij bij H&S wilt werken en waarom deze rol je aanspreekt. Je werkervaring (en dus je cv) is minder belangrijk, en kun je ook op een later moment toesturen.

Nadat je je gevens hebt doorgestuurd, nemen we binnen een paar dagen telefonisch contact op. In dat gesprekje willen we kort kennis maken en wat meer te weten komen over je motivatie en ervaring.

Als we kansen zien, plannen we een eerste kennismaking via teams of op locatie. Dat is meestal met je toekomstig leidinggevende en de recruiter. Bij een tweede gesprek gaan we de diepte in en maak je kennis met een directe collega. Afhankelijk van de functie, kijk je ook mee met de werkzaamheden, om een goede indruk te krijgen wat het werk inhoudt.

Na de kennismaking

Het doel van de gesprekken is dat jij weet wat je kunt verwachten van H&S en van de functie. En wij willen jou goed leren kennen: wat is jouw achtergrond en welke ervaring breng jij mee? In welke omgeving kom jij tot je recht en op welk vlak wil jij je ontwikkelen? Zijn we allebei positief over elkaar? Dan gaan wij jou een aanbod doen.

Als jij besluit bij de H&S Group te gaan werken, ga jij een leerzame en gezellige toekomst tegemoet bij een ondernemend bedrijf met enthousiaste collega's en interne doorstroom- en doorgroeimogelijkheden.

 • Ik ben Loïs

  Ik werk als Junior HR Business Partner voor de business unit H&S Transport. Als HR-aanspreekpunt ben ik verantwoordelijk voor meerdere afdelingen, waaronder de planning, customer service, technische dienst en de chauffeurs.

  Mijn loopbaan bij H&S begon direct na mijn studie. Hier kreeg ik de kans om me verder te ontwikkelen op het gebied waar mijn passie ligt: HR. Wat het werken bij H&S zo bijzonder maakt, is dat geen dag hetzelfde is, en het feit dat we altijd voor elkaar klaarstaan, maakt het extra bijzonder.

  Ik draag met trots bij aan "Safe food, healthy people." "Healthy people" weerspiegelt naast “safe food” zich ook binnen de H&S Group. Zo nemen een aantal collega’s (en ikzelf ook) jaarlijks deel aan de Harbour Run en de Dam tot Damloop. Ook staat er iedere maandag weer een grote kist met fruit op de afdeling, wat ik goede initiatieven vind van de H&S Group.  

  Loïs

  Junior HR Business Partner

 • Mijn naam is Petra

  Ik ben al geruime tijd werkzaam als HR Business Partner voor H&S Cleaning & Filling en de afdeling Finance.

  Door mijn verschillende rollen binnen de H&S-organisatie heb ik al veel ontwikkelingen meegemaakt. Het spreekt mij aan dat H&S een informele organisatie is met een familiair karakter. Vanwege het feit dat je jezelf bij H&S kan blijven ontwikkelen en doorgroeien, voel ik mij hier nog steeds op mijn plaats.

  Ik kan soms wat chaotisch zijn, maar ik behoud de helikopter view. In mijn vrije tijd speel ik graag een potje tennis, pak ik de racefiets, bezoek ik regelmatig de sportschool, houd ik van reizen en kook ik graag voor vrienden.

  Petra

  HR Business Partner

 • Ik ben Mieke

  Sinds 2023 ben ik werkzaam bij de H&S Group in de rol van HR Business Partner. In deze brede rol ben ik aanspreekpunt voor de business unit H&S Logistic Services en de afdelingen ICT, Sales, Pricing, Procurement en QESH alsook de joint venture WHS Logistics.

  Het geeft mij plezier om met mijn huidige team HR verder vorm te geven. Ik zie veel enthousiaste en gedreven professionals die elke dag het verschil maken. Samenwerken, betrokkenheid, respectvol met elkaar omgaan en alles om de juiste kwaliteit voor de klant na te streven is kenmerkend voor H&S. Daarbij vind ik het belangrijk dat we plezier hebben in ons werk hebben.

  Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn familie en vrienden. Ik ga er graag samen er op uit, houd ervan om te reizen en ga graag regelmatig uit eten.

  Mieke

  HR Business Partner

Ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden bij H&S?

Neem contact met ons op via careers@hs-group.eu of bel naar 088 426 7777

Wie weet word jij onze nieuwe collega!