Overslaan naar content

Internationaal Chauffeur

  • Barneveld
Transport

Functieomschrijving

Wat ga je doen als Internationaal Chauffeur? 

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Al meer dan 75 jaar bieden wij logistieke concepten en oplossingen op maat voor onze klanten.

Als Internationaal Chauffeur bij H&S Group zal jouw werkgebied met name regio Vlissingen, Rotterdam, Zeebrugge, Antwerpen, Gent en Duisburg zijn. Daarnaast word je af en toe ingepland voor transport naar andere delen van de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Naast het bedienen van laad- en losfaciliteiten voor het intermodale-transport, behoort ook het reinigen van de tankwagen tot jouw verantwoordelijkheden. Je werkuren zijn overdag. Gedurende je werkweek overnacht je onderweg in je truck.

Vereisten

Onze nieuwe collega:

  • heeft een groot rijbewijs (CE/ Code 95);
  • heeft bij voorkeur ervaring in het werken met tankopleggers/containers en levensmiddelentransport (hygiëne). Daarnaast is kennis van ADR voor tank een pré.
  • is fulltime beschikbaar, maar minder uren zijn in overleg bespreekbaar.

Wat kun je van H&S verwachten?

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener. Wij zijn bijzonder dankzij de informele werksfeer, de korte communicatielijnen en de ruimte die we je geven voor persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard volgen we de cao Beroepsgoederenvervoer voor je arbeidsvoorwaarden. 

Meer weten? 

Neem voor vragen gerust contact op met Loïs op 06 21494970. Direct solliciteren? Klik dan op de "Solliciteer nu" button en upload je cv en motivatie! 


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie. 

  • Barneveld
Transport

of