Overslaan naar content

Junior Planner

 • Barneveld
Transport & Logistiek - kantoorfuncties

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een mooie carrière in de logistiek? Ben je nuchter, enthousiast en op zoek naar een dynamische baan waarin je kunt samenwerken met een leuk team? Dan is de functie van Junior Transport Planner precies wat je zoekt!

Wat ga je doen als Junior Transport Planner?

Als junior Transport Planner bij H&S word je verwelkomd in een uitdagende logistieke omgeving, waar ruimte is voor eigen inbreng en initiatief. Je krijgt de kans om deel uit te maken van een bijzondere wereld, namelijk die van vloeibare levensmiddelen. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het intermodaal plannen en aansturen van transporten. Jouw dagelijkse taken bestaan uit het zorgen voor een efficiënte bezetting van het wagenpark en het laad- en losperformance. 


Om deze taken te volbrengen, werk je gedurende de dag nauw samen met diverse partijen in de gehele logistieke keten, waaronder collega's, charters, treinmaatschappijen, bootmaatschappijen, en logistieke afdelingen van de klant zelf.


Wij bieden momenteel de mogelijkheid om een nieuwe leergierige collega met weinig tot geen ervaring op te leiden tot volwaardige Transport Planner, onder begeleiding van ervaren collega’s. Een relevante vooropleiding op MBO- of HBO-niveau in de logistiek is wenselijk, maar we staan open voor andere achtergronden aangezien Transport Planning ook veel raakvlakken heeft met bijvoorbeeld de Toeristische & Event Branche of Zorg, - personeelsplanning. Ben jij momenteel werkzaam in die hoek en toe aan een nieuwe stap? Lees dan zeker ook even verder!

Wat kun jij van H&S verwachten?

Je maakt deel uit van een team van planners die nauw samenwerkt met onze fleet controllers en chauffeurs. Op de afdeling heerst een informele, maar professionele werksfeer.

 • Salaris tussen de € 2.850 en € 3.450 (op fulltimebasis)
 • Fulltime, 40 uur per week
 • H&S betaalt je volledige pensioenbijdrage
 • Deelname aan de winstdelingsregeling
 • Uitzicht op vast contract
 • 27,5 vakantiedagen per jaar op fulltime basis
 • Aandacht en budget voor persoonlijke ontwikkeling
 • Goede werk-privé balans
 • Actieve personeelsvereniging

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Je beschrikt over MBO+/ HBO werk- en denkniveau
 • Afgeronde MBO/ HBO opleiding in de logistiek is een pre
 • Proactieve en oplossinggerichte instelling
 • Je bent stressbestendig en accuraat
 • Professionele werkvaardigheid in Nederlands en Engels
 • Je herkent jezelf in de kernwaarden ‘eigenaarschap’ en ‘samenwerken’

De sollicitatieprocedure

Meer weten voordat je solliciteert? Bel, app of mail dan met Loïs (Junior HR Business Partner) 06 21494970/ lvandenbrink@hs-group.eu

Direct solliciteren? Als je een cv bij de hand hebt, upload deze dan alsjeblieft. Verwijzen naar je up-to-date LinkedIn-profiel kan ook. We ontvangen ook graag een korte motivatie wat je aanspreekt in de rol van Junior Transport Planner bij de H&S Group.

Onze procedure start met een korte telefonische kennismaking, daarna volgt een face to face kennismaking op kantoor.

Meer over de H&S Group

De H&S Group is in Europa een toonaangevende logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Wij bedienen onze klanten met een eigen vloot vanuit Nederland, Engeland, Polen, Hongarije en Bulgarije. Als aanvulling bieden wij innovatieve 3PL en 4PL oplossingen om onze klanten vanuit onze non-asset tak volledig te ontzorgen, en we duiken dieper de keten in met onze cleaning en filling services.

We hebben 500 collega’s in Europa - met ons hoofdkantoor in Barneveld – en we zijn een hecht familiebedrijf: de werksfeer is informeel en de communicatielijnen zijn kort. We hebben een actieve personeelsvereniging en doen ook regelmatig met een team mee aan sportieve evenementen.

Wij werken vanuit de visie ‘Safe Food Healthy People’, waarbij ons Gouden Kompas richting geeft aan ons handelen. Onze belangrijkste kernwaarden zijn ondernemerschap, continuïteit en relaties. De strategiegebieden zijn onze medewerkers, onze klanten, duurzaamheid en kwaliteit.


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

 • Barneveld
Transport & Logistiek - kantoorfuncties

of