Overslaan naar content

Tankwagenchauffeur in Ploegendienst (standplaats Veghel)

  • Veghel
Transport

Functieomschrijving

Wil jij als chauffeur rijden tussen vaste locaties, weinig tijd kwijt zijn met wachten, en een flexibele weekindeling hebben maar wel altijd thuis slapen?

Dan is 

Tankwagenchauffeur in ploegendienst 

bij onze intra-afdeling in Veghel misschien wel iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als chauffeur in ploegendienst werk je de ene week overdag en de andere week 's nachts. Daarnaast toon je flexibiliteit met betrekking tot werk in het weekend. Hoeveel dagen je per week wilt werken, is aan jou! Een werkdag duurt gemiddeld 10 uur en jij bepaalt of je als standaard 3, 4 of 5 dagen per week wilt werken. Flexibel kun je altijd een extra dag (of 2) erbij doen.

Wat deze chauffeursbaan ook heel leuk maakt, is dat je met een vaste groep werkt: je ziet - naast je directe collega chauffeurs van H&S - bij de fabrieken ook de chauffeurs die vanuit andere bedrijven voor FrieslandCampina rijden. Je bent veel onderweg en je hoeft weinig te wachten omdat je volgens een strakke planning tussen de fabrieken rijdt. Dat vraagt ook om collegialiteit en afstemming met je collega-chauffeurs.

Je standplaats wordt Veghel, en omdat we het belangrijk vinden dat je uitgerust op je werk aankomt en na een dienst van 10 uur nog veilig thuiskomt, willen we dat je niet meer dan 30 km of maximaal 45 minuten rijden vanaf Veghel woont.

Vereisten

Welke ervaring heb je?

Jij bent ons visitekaartje onderweg en bij de fabrieken en dus verwachten we van jou dat je goed en netjes rijdt. Je hebt enige kennis (of leert dit van je collega’s) over het rijden met vloeibare levensmiddelen, zodat je veilig en hygiënisch te werk gaat. Het zelfstandig koppelen en laden/lossen gebeurt allemaal vanaf de grond (dus je hoeft de tank niet op) en je leert dit ook voordat je echt in je eentje de weg op gaat. Je hoeft dus nog geen ervaren chauffeur te zijn.

Je bent flexibel: de dagdienst start ongeveer tussen 5 en 7 uur, en de nachtdienst ongeveer tussen 17 en 19 uur – en je hoort pas op de avond ervoor hoe laat je precies start en eindigt. Je rooster met werkdagen en dag/nachtdienst is al wel 3 à 4 weken van tevoren bekend, dus je kunt je privéleven prima plannen rondom je werk - of juist andersom.

Je hebt veel vrijheid maar je moet wel je planning halen. Dat betekent níet als een gek rijden, maar dat betekent goed communiceren met je collega-chauffeurs en de planning, en bijvoorbeeld tactische keuzes maken voor je werkindeling. We verwachten van jou dat je helder en proactief communiceert over wat je doet en wat je onderweg tegenkomt als mogelijke obstakels.

  • Je bent in het bezit van CE-rijbewijs
  • Ervaring met tankwagen en/of vloeibare levensmiddelen is een pré

Lijkt het je wat?

Zou je willen solliciteren? Stuur dan je cv of een korte beschrijving van je ervaring in! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Daarna zullen we een gesprek in Veghel plannen. Je mag ook voor meer informatie appen, bellen of mailen met Loïs op 06 2149 4970 / lvandenbrink@hs-group.eu


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

  • Veghel
Transport

of

Apply with Indeed onbeschikbaar