Overslaan naar content

Tankwagenchauffeur voor 4 op 4 af

  • Barneveld
Transport

Functieomschrijving

Wil jij als chauffeur rijden tussen vaste locaties, weinig tijd kwijt zijn met wachten, en volgens een vast schema van 4 dagen op 4 dagen af werken?

Dan is 

Tankwagenchauffeur 

bij onze intra-afdeling in Veghel en/of Barneveld misschien wel iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als Chauffeur '4 op 4 af' werk vier dagen achter elkaar en slaap je die nachten ook in je truck. Daarna ben je vier dagen aaneengesloten vrij. Daarna werk je weer vier dagen. Je hebt hierdoor altijd op andere dagen je 'weekend', maar het voordeel is wel dat je al ver van te voren weet of kunt uitrekenen op welke dagen je vrij gaat zijn!

Wat deze chauffeursbaan ook heel leuk maakt, is dat je met een vaste groep werkt: je ziet - naast je directe collega chauffeurs van H&S - bij de fabrieken ook de chauffeurs die vanuit andere bedrijven voor FrieslandCampina rijden. Je bent veel onderweg en je hoeft weinig te wachten omdat je volgens een strakke planning tussen de fabrieken rijdt. Dat vraagt ook om collegialiteit en afstemming met je collega-chauffeurs.

Je standplaats wordt Veghel en/of Barneveld, en het liefst woon je ergens in het midden tussen deze twee plaatsen, zodat je eenvoudig vanaf beide locaties zou kunnen starten. Maar één van beide als vaste standplaats krijgen is zeker ook mogelijk.

Vereisten

Welke ervaring heb je?

Jij bent ons visitekaartje onderweg en bij de fabrieken en dus verwachten we van jou dat je goed en netjes rijdt. Je hebt enige kennis (of leert dit van je collega’s) over het rijden met vloeibare levensmiddelen, zodat je veilig en hygiënisch te werk gaat. Het zelfstandig koppelen en laden/lossen gebeurt allemaal vanaf de grond (dus je hoeft de tank niet op) en je leert dit ook voordat je echt in je eentje de weg op gaat. Je hoeft dus nog geen ervaren chauffeur te zijn.

Je hebt veel vrijheid maar je moet wel je planning halen. Dat betekent níet als een gek rijden, maar dat betekent goed communiceren met je collega-chauffeurs en de planning, en bijvoorbeeld tactische keuzes maken voor je werkindeling. We verwachten van jou dat je helder en proactief communiceert over wat je doet en wat je onderweg tegenkomt als mogelijke obstakels.

  • Je bent in het bezit van CE-rijbewijs
  • Ervaring met tankwagen en/of vloeibare levensmiddelen is een pré

Lijkt het je wat?

Zou je willen solliciteren? Stuur dan je cv of een korte beschrijving van je ervaring in! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking. Daarna zullen we een gesprek in Veghel plannen. Je mag ook voor meer informatie appen, bellen of mailen met Loïs via 06 2149 4970/ lvandenbrink@hs-group.eu


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

  • Barneveld
Transport

of

Apply with Indeed onbeschikbaar